Výrobcovia dnes málokedy poskytujú záruku dlhšiu ako povinné dva roky. Ak áno, tak za príplatok. Niektorí sa však napriek tomu neboja pod svoju prácu podpísať, pokojne i potravinárskym polystyrénom. Dokonca dvojitou dávkou, a to všetko na 10 rokov a zadarmo.

Slovenské sedenie skúša inovácie

Ak ste ešte nepočuli o slovenskej značke Tuli, tak vedzte, že ide o výrobcu sedacích vakov a doplnkov pre deti. Tuli vaky sa takmer ihneď po štarte stali na Slovensku trendom a vytlačili z trhu aj medzinárodného konkurenta. Ich označenie dokonca zľudovelo.

Sedacie vaky dnes už síce vyrábajú mnohí, prvenstvo si však stále drží Tuli. Značka nespí na vavrínoch a na trh pravidelne prináša novinky. Práve teraz sú to úplne nové materiály či unikátna svetová novinka – podsvietený sedací vak s logom, ktorý nesie názov Tuli Lumino a reprezentuje Slovensko na medzinárodnom veľtrhu EXPO 2015.

Najzaujímavejšou novinkou od Tuli je ale zrejme garančný program Tuli + 10 rokov. Ide o predĺženú záruku na 10 rokov, v rámci ktorej zákazník získa okrem nároku na odstránenie akýchkoľvek výrobných chýb aj dve náhradné náplne zadarmo.

Na 10 rokov bez starostí

Prečo práve 10 rokov? Každý výrobok má svoju prirodzenú životnosť a výrobca podľa použitých materiálov a technológií dokáže približne odhadnúť, aká dlhá bude. Pri Tuli vakoch je to cca 10 rokov, hoci prví zákazníci hlásia, že vaky poslušne slúžia aj po tejto dobe.

Keďže sedacie vaky sú plnené potravinárskym polystyrénom a jeho prirodzenou vlastnosťou je časom strácať objem, vaky sa po istej dobe vysedia. Presne preto Tuli zákazníkom v rámci garancie pripraví 2 náhradné náplne zadarmo. Tie si môže zákazník vyžiadať kedykoľvek.

Dostať záruku 10 rokov má zmysel aj preto, že si môžete byť istí, že vaše sedenie bude slúžiť naozaj dlho a že výrobca si dal záležať. Poctivé šitie, vymeniteľný obal, ktorý možno prať v práčke, kvalitné materiály a polystyrén, ktorý sa používa aj v potravinárstve a je teda 100% zdraviu neškodný. Záruku 10 rokov získa každý zákazník na akýkoľvek vak s označením + 10 rokov.

Ak ste práve premýšľali o kúpe nového kresla alebo sedenia na terasu, skúste sa zamyslieť znova. Bude zvolený výrobok vyzerať rovnako aj o 10 rokov? Pretože Tuli bude. A to už aj podľa „papierov“.